Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit

Logo AVCC


Es constitueix l'Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit per a promoure els valors de la banca cooperativa valenciana

Les cooperatives de crèdit valencianes independents han constituït l'Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit amb l'objectiu de promoure i divulgar el seu model de banca valenciana de proximitat.

Totes elles, són entitats financeres amb capital íntegrament valencià que donen cobertura financera a les ciutats i pobles en què se situen. Pel seu model de banca cooperativa tenen més sensibilitat social i estan més prop de les persones i del seu entorn. Sent un suport necessari per a tots els sectors de l'economia valenciana.

És un model imprescindible perquè l'economia de moltes poblacions valencianes funcione amb plena normalitat i competència.

L'Associació la integren Caja Rural Central, Caixa Popular, Caixa Rural La Vall San Isidro, Caixa Rural San José d'Almassora, Caixa Rural Nostra Senyora de l'Esperança d'Onda, Caixa Rural d’Algemesí, Caixa Rural San José de l'Alcora, Caixa Rural de L’Alcudia, Caixa Rural Vinaròs, Caixa Rural Benicarló, RuralNostra, Caixa Rural d'Albal i Caixa Rural Els Coves de Vinromà.

Aquestes entitats disposen d'una gran solidesa financera i patrimonial, amb més de 5.000 milions d'euros d'actius i uns fons propis de 400 milions d'euros. Amb una àmplia xarxa d'oficines repartida per tota la Comunitat Valenciana, més de 185 sucursals obertes al públic i un col·lectiu de treball de prop de 1.000 persones al servei dels clients.

La recentment creada Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit la presidirà la Caixa Rural Central, representada pel seu President, Manuel Ruiz, la vicepresidència l'ocuparà RuralNostra, representada pel seu Director General, Francisco Albiach, i la secretària l'ha assumit Caixa Popular, amb Isabel Montero, Secretària General del seu Consell Rector, al capdavant.

 
© 2021 Caixa Rural de L'Alcúdia Avís legal  -  Política de privacitat